Geluid. Wat een krachtig iets!

Cover

Wat is het belang van een goede geluidsinstallatie?

Een goede geluidsinstallatie bepaalt of je de zanger/presentator/... wel of niet kan verstaan.
Een evenement waarbij je de hele tijd moeite moet doen om iemand die op het podium staat te verstaan zal de geschiedenisboeken ingaan als een slecht evenement.
Hierbij kunnen wij je perfect ondersteunen.

Hoe kunnen wij hierbij helpen?

Door eerst en vooral samen met jou aan tafel te zitten, of via mail/telefoon/... en te kijken wat er effectief nodig zou zijn voor jouw evenement.
Zaken zoals : gaat het evenement door in een tent/zaal/openlucht/... zijn hierbij een zeer belangrijke factor in het kiezen van een gepaste set.
Hoeveel keer ben je al in een tent naar een evenement geweest waarbij je de mensen op podium amper of niet kan verstaan?
Wij staan ervoor garant dat dit niet het geval zal zijn!
Ook werken we enkel met professionele, recente en goed onderhouden materiaal om problemen bij een evenement te minimaliseren!
We werken o.a. met merken als: L'acoustics, Logic System, Tecnare, Allen & Heath, Midas, Soundcraft, Shure,...

Is dit alles?

Natuurlijk is goed materiaal een zeer sterk begin, maar als je er een aap achter zou plaatsen zal deze er in slagen om alles in de mist te laten gaan.
Daarom sturen we telkens een ervaren geluidstechnicus mee, die het geheel in een mooi gebalanceerde eindmix giet. MonkeyNatuurlijk is bovenstaande foto niet 1 van onze geluidstechniekers ;).